ARA

Beğendiklerim

Sepetim

Satın Al

İndirim : 0 ₺

Toplam : 0 ₺

Yayınlanma Tarihi 21.03.2019 Saat Modelleri

2019’un Saat Trendleri

Saatler hayatımıza girdiğinden bu yana çok fazla şey değişti ancak saatlerin vazgeçilmez bir aksesuar olduğu gerçeği değişmedi. Peki 2019’un saat trendleri nelerdir? Hangi renkleri sıklıkla görecek, hangi tarza daha da yakın hissedeceğiz? Şimdi sizinle hepsini paylaşacağız.

2018’de saatlerde bildiğiniz gibi bir geriye dönüş hakimdi. Yıllar geçtikçe ve fütürizm daha da büyük bir etkiye sahip oldukça saatlerde de farklı modelleri görmeye başlıyor, renklerin daha da uçuştuğunu, saatin yalnızca bir aksesuar olmaktan çıkıp yaşamın bir parçasına dönüştüğünü görüyoruz.

Tabii ki klasik renklerin hükmü asla bitmeyecek. Siyah kayışları sıklıkla göreceğiz ve hatta bambaşka deneyimler yaşayacağız. Ancak 2019 yılı saatte resmen fonksiyonelliğin ön planda olduğu bir yıl olacak.

2019 trend saatler

2019 Trend Saat Modelleri

2019 trend saat modelleri konusuna Casio saatler ile başlıyoruz. Erkeklerin daima en çok tercih ettiği saatler arasında yer alan Casio saatlerin fonskiyonelliği ve darbelere dayanıklılığı tüm yıl boyunca ayrılmaz birer parça olmaya aday. Saat trendlerinde öne çıkan silikon kayışlar Casio’nun en sevdiği oyun alanlarından bir tanesi diyebiliriz. Bu yüzden Casio modellerine şöyle bir göz attığımızda önümüze iddialı modeller çıkıyor.

Casio Edifice serisinde yer alan Casio EFR-559TRP-2ADR saat gelecekten gelen bir saat gibi. Adeta bize zamanın yorulmayan, daima peşimizde olan bir takipçi olduğunu gösterir nitelikte. Siyah silikon kayış ile bir araya gelen koyu lacivert ve ateş kırmızısı renklerin göz doldurduğu, 49,5 mm kasa çapı ile kendi başına bir duruşu olan, oval kasa şekli ile her kıyafetinize mükemmel bir şekilde uyabilecek bir saat. 

Edifice serisinde öne çıkan bir diğer saat ise Casio EFR-540RBP-1ADR erkek kol saati. Takvim ve kronometre gibi özelliklerinin yanı sıra mineral cam tipi dayanıklılığı artırıyor, 48,1 mm kasa çapı ile iddiasını koruyor, siyah silikon kayışı ile mükemmel bir bütünlüğü yakalıyor. Saatte en çok dikkat çeken özellik ise içinde bulunan altın sarısı renkteki saat göstergeleri. Sarı, mavi, kırmızı ve siyahın vazgeçilmez uyumu olarak görebiliriz bu saati. 

2019 saat modelleri

Kadınlar Şık Olmaya Devam Ediyor

Kadınlar için şıklık asla vazgeçilmeyen bir parça gibi. Şıklığı gerçekten çok iyi anlamış, yıllardır ürettiği mükemmel saatlerle göz önüne sunmuş bir marka olan Bulova da bu ihtiyacı karşılıyor. Kadın saat modellerinde 2019’da da bol bol pırlanta taş detayları göreceğiz. Bu saatlerde taşlar yalnızca bir süs olarak değil aynı zamanda bir amaca hizmet etmesi için de kullanılıyor olacak. Örneğin Bulova 98R239 bayan kol saatinde saatlerin tam üstünde rose gold çelik ile birlikte pırlanta detaylarını göreceksiniz. Bu detaylar saat 2, 4, 8 ve 10’un üzerine yerleşmiş şekilde. Eminiz ki şimdiye kadar bu kadar şık bir saate çok az denk gelmişsinizdir.

Çünkü Bulova her yıl kendine yepyeni saat modelleri katarken herkesten farklı olmayı da hedefliyor. 

Eğer hala seçiminizi yapamadıysanız diğer tüm saat modellerine ersasaat.com.tr adresinden bakabilirsiniz. Büyük indirimler, orijinal ürün ve ücretsiz kargo fırsatı ile hayalinizdeki saate kavuşmanıza çok az kaldı. 2019'un saat trendleri ve trend saat modelleri bu adreste sizleri bekliyor!

Ana Sayfa

Menü

Sepetim

Profilim