ARA

Beğendiklerim

Sepetim

Satın Al

İndirim : 0 ₺

Toplam : 0 ₺

Yayınlanma Tarihi 6.01.2019 Saat Modelleri

2019 Erkek Saat Modelleri

Artık neredeyse aldığımız her elektronik ürün üzerinde saat olmasına rağmen kol saati takmaktan vazgeçemiyoruz. 2019 erkek saat modelleri yepyeni, fütüristik diyebileceğimiz karşımıza çıkarken bir yandan cep telefonları, ipad’ler, bilgisayarlar hatta fırınlar bile saati gösteriyor artık. Buna rağmen kol saati hala bir erkeğin en iyi, en önemli, en işlevsel aksesuarı. Durum böyleyken bir kol saatinin hiçbir teknolojik ürünle yer değiştirmesi mümkün değil.

Her zaman saat takan bir erkek saatini çıkardığında kolunda bir boşluk hisseder. Taktığındaysa bütünlük. Bu bütünlüğün bir mazisi vardır elbette. Saat, bir erkeğe babasından, dedesinden yadigar kalan değerli bir şeydir. Belki de aylarca hayalini kurup, para biriktirip aldığı bir şey. Bayram parasıyla kendine aldığı ilk hediye, sünnet düğününde takılan değerli bir aksesuar, üniversiteyi kazandığında başarısının ödülü, on sekiz yaş kutlaması, evlilik hediyesi gibi hayatındaki en önemli anlara tanıklık eden değerli bir hediyedir.

Kimi zaman kıyafetlerine göstermediği özeni saatlerine gösterir bir erkek. Kimileri koleksiyonunu yapar, gittiği her yerde baktığı ilk şey saatlerdir ve onlara bakarken bir çocuk gibi heyecanlanır. Aldığında da gözü gibi bakar saatlerine. Belli aralıklarla kutusundan çıkarır, özenle temizler.

2019 erkek saat modelleri

Modern Erkek Kol Saatleri

2019’la birlikte bir erkek için saatin anlamı değişmezken saat modelleri modernleşiyor. 2019 erkek saat modelleri hangilerdir diye baktığımızda modern erkek kol saatlerinin kendini günümüz teknolojisine ve tasarımına ne kadar iyi adapte ettiğini görebiliyoruz. Bazı markalar teknolojik ürünler yapmaya odaklanırken bazıları analog saatleri yaşatmaya devam ediyor ve her birinin kendi alıcısı var.

Kimileri gerçekten saati öğrenmek için kullanıyor, kimileri için bir statü aracına dönüşüyor ve saatini pahalı bir aksesuar, bir bilezik gibi görüyor. Modern erkek kol saatleri kadınlar tarafından da o kadar rağbet görüyor ki bazı kadınlar kadın saati yerine erkek kol saati takmayı tercih ediyor. Klasik diyebileceğimiz Pierre Cardin 902711F serisi buna iyi bir örnek. Özellikle kahverengi deri kayışlı, kasa rengi rosegold olan bu saat bir kadının da takabileceği zarif ve klasik bir model. Bir erkek kol saati olarak da inanılmaz karizmatik bir model!

Serinin diğer modelleri de yine klasik olup her kıyafetle tercih edilebilecek modeller. Gri, siyah, çelik, rosegold, lacivert, gri-siyah, gri-lacivert gibi farklı renk seçenekleri de bulunuyor.

2019 erkek saat modelleri fiyatları

Spor Erkek Kol Saatleri

Spor-klasik giyinenlerdenseniz 2019 erkek saat modellerini en iyi anlatan bu fütüristik saatlere mutlaka bir göz atın! Casio’nun Edifice ECB-800DC ile 70’li yıllarda olsanız saat olduğuna inanamayacağınız, tasarımıyla dudak uçuklatan, kolunuzda zevkle taşıyacağınız bir ürün.

100 atm su geçirmezlik özelliğine sahip Edifice serisi alarm, aydınlatma, bluetooth, dünya saatleri gösterme, güneş enerjisi, kronometre, pil seviye göstergesi, sessizlik fonksiyonu, takvim, uygulama gibi sayısız özelliğe sahip. Bu saati aldığınızda sadece zamanı kontrol etmek için kullanmak haksızlık olur. Spor modeller tercih ediyorsanız spor erkek kol saatlerinin en iyi modellerini üreten markalardan biri olan Casio’nun G-Shock GBD-800 serisine bakabilirsiniz.

Çocukken izlediğiniz uzay filmlerinden çıkmış bir makine gibi görünen G-Shock saatlerin siyah, sarı, siyah-yeşil, siyah-kırmızı, beyaz ve mavi gibi altı farklı renk seçeneği bulunuyor. Bu saati alacaksanız en çok zorlanacağız şey renk seçimi olabilir. Özellikleri de yine ECB-800DC serisiyle aynı, tek fark Gshock’un 200 atm su geçirmezlik özelliğine sahip olması. Seçim yapması zor olacak, biliyoruz :)

Ana Sayfa

Menü

Sepetim

Profilim