ARA

Beğendiklerim

Sepetim

Satın Al

İndirim : 0 ₺

Toplam : 0 ₺

Yayınlanma Tarihi 6.01.2019 Saat Modelleri

2019 Bayan Saat Modelleri

2018’den 2019’a geçerken pek çok yeni karar verdik, etrafımızdaki her şeyle birlikte biz de değiştik. Zaman ilerlerken saatler de değişti elbette; 2019 bayan saat modelleri bir önceki yılı aratmayacak nitelikte.

Eskiden bir saatin tek görevi zamanı göstermekken artık bambaşka bir anlama geliyor, geçmişte bir saatten beklediğimiz şeyin çok daha fazlasını veriyor. Oyun oynayabildiğimiz, alarm kurabildiğimiz, takvime bakabildiğimiz çok amaçlı ürünlere dönüştü saatler. Zaman bu kadar hızlı akarken, etrafımızdaki her şey hızını yakalayamadığımız bir şekilde değişirken saatlere duyduğumuz ihtiyacın vazgeçilmez bir yardımcı, bir aksesuar, hatta bir mücevher olarak değişmesi de kaçınılmaz. Her ne kadar artık saate cep telefonlarımızdan, çalışırken de bilgisayarlarımızdan bakıyor olsak da kol saatinin değeri ve anlamı 2019’da da artıyor.

2019 bayan saat modelleri

Modern Bayan Kol Saatleri

Saat; koleksiyonu yapılabilen, zamana bizimle birlikte tanık olan, üzerimizden ayırmadığımız anlamlı bir obje. Yeni tanıştığımız bir insanda ilk baktığımız şey; kişinin duruşunu, tarzını bize anlatan önemli bir gösterge. İlgilenen ilgilenmeyen herkes modanın bize sunduğu şekilde giyinirken saat tarzımızı ayrıştıran önemli bir aksesuar aslında. Kolunda binlerce dolarlık bir saat olsa bile saate cep telefonundan da bakan insanları gördüğümüzde modern anlamda saatin bir aksesuar olarak edindiği yeni anlamı görüyoruz.

Burada saat bir ihtiyaç mı yoksa aksesuar mı olduğu sorusu ortaya çıkarken saat modelleri bu sorulara aldırmadan renklenmeye, çeşitlenmeye devam ediyor ve 2019’da modern bayan kol saatleri kişinin dışarıya verdiği bir mesaja, önemli bir araca dönüşüyor.

2019 kadın saat modelleri

Renkli Bayan Kol Saatleri

2019 bayan saat modellerine baktığımızda çok daha cesur, yenilikçi ama yine de şıklığından hiçbir şey kaybetmeyen saatler görüyoruz. Pierre Cardin 902722F serisi bunun en iyi örneklerinden. Metal kayışı oldukça zarif duruyor olsa da spor bir kıyafetle de çıkarma gereği duymayacağınız, giydiğiniz her şeye yakıştırabileceğiniz bir saat. Su geçirmez saatlerin tasarımlarının genellikle kaba olduğu sanılsa da bu seri 30 atm su geçirmezlik özelliğine sahip. Rosegold, kahve, lacivert, altın satısı ve gri gibi çok fazla renk seçeneği bulunuyor.

Ben daha renkli bir şeyler arıyorum diyorsanız Casio’nun renkli bayan kol saatlerine mutlaka bir göz atın. Spor- klasik bir model arayanlar için Baby-G MSG-S200 modelleri muhteşem! 100 atm su geçirmez olan bu saatlerin, 2019’da bir saatin sahip olabileceği pek çok meziyeti var. Alarm, aydınlatma, darbelere dayanıklılık, dünya saatlerini gösterme, güneş enerjisi, kronometre, pil seviye göstergesi, sessizlik fonksiyonu ve takvim. Çok fonksiyonlu saatler kaba ve sıkıcı oluyor diyenleri şaşırtacak bir tasarımı ve renk seçenekleri var. Pembe, siyah, rosegold, gri, beyaz renkte kayışları bulunurken kadran renklerini de sedef, rosegold, pembe, siyah veya gri olarak seçebiliyorsunuz.

Yüz metre öteden seçilebilecek, tarzınızı yansıtacak, görünce nasıl çalıştığını merak edeceğiniz ve kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz spor bir saat arıyorsanız son önerimiz yine Casio’nun Baby-G BGD-560 serisi. 2019 bayan saat modellerinin geldiği noktayı en iyi anlatan saat bu olabilir. Renkli ve desenli modeller arayanlar için de harika bir seçenek. Su geçirmezlik anlamında yukarıda bahsettiğimiz iki saatten daha üstün olan Baby-G BGD-560 serisi 200 atm su geçirmezlik özelliğine sahip.

Baby-G MSG-S20 serisinde olduğu gibi alarm, aydınlatma, darbelere dayanıklılık, dünya saatlerini gösterme, kronometre, sessizlik fonksiyonu ve takvim gibi sayısız marifeti olan bu saat oynamaktan asla bıkmayacağınız bir oyuncak gibi!

Ana Sayfa

Menü

Sepetim

Profilim